Termeni si conditii

Termeni si conditii si utilizarea site-ului www.echipamente-arte-martiale.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a acestora.

Folosirea sau modificarea fara acordul scris al S.C. GRUP ART 2000 S.R.L. a informatiilor de pe www.echipamente-arte-martiale.ro nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitatea Datelor Personale
S.C. GRUP ART 2000 S.R.L. respecta legile in vigoareLegea 506/2004 privind confidentialitatea datelor.si se angajaza. Sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai. Precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia echipamente-arte-martiale.ro si GRUP ART 2000.

Drepturi de autor
Continutul www.echipamente-arte-martiale.ro inclusiv designul, bazele de date accesibile pin acest site este proprietatea GRUP ART 2000 SRL şi este protejat în conformitate cu Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările ulterioare.

Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din Bucuresti.

Modificări
GRUP ART 2000 SRL îşi rezervă dreptul, la discreţia sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conţinutul saitului, termenii şi condiţiile de utilizare. Fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Utilizatorul saitului www.echipament-grup-art.ro are obligaţia de a verifica în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să viziteze site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Ultima actualizare: Ianuarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu