Reglementari legale    

Reglementari legale – Ultima actualizare: 18 noiembrie 2015. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Modificată şi completată, şi Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. SC SD GRUP ART SRL, în calitate de operator date cu caracter personal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate. Datele personale furnizate de client, un membru de familie al acestuia ori de terţi.

Datele prelucrate

Societatea noastră va prelucra următoarele date cu caracter personal:

* numele şi prenumele

* telefon/email

* adresa sau reşedinţa

Reglementari legale a  Datelor Personale
S.C. GRUP ART 2000 S.R.L. respecta legile in vigoareLegea 506/2004 privind confidentialitatea datelor.si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai. Precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. S.C. GRUP ART 2000 S.R.L prin saitul www.echipamente-arte-martiale.ro nu incurajeaza SPAM-ul. Nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice). Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa de e-mail grupart2000@yahoo.com.

Utilizatorul saitului
www.echipament-grup-art.ro  are obligaţia de a verifica în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să viziteze site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Reglementari legale luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, operator). Fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces. Iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea .La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date.

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi (AVAST).

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu