Magazin

Magazin pentru echipament arte martiale Kwon si Danrho aprobat de catre Federatiile Mondiale de Judo, Karate, Taekwodo si Kickboxing. Distribuim kimono judo Danrho J750 aprobat IJF, kimono judo Danrho J950, kimono judo Danrho J850. Kimono judo Danrho J600, kimono judo Danrho J550, kimono judo Danrho J500, kimono judo Danrho J450 si kimono judo Kwon J350. Kimono karate kumite WKF, kimono karate kata aprobat WKF, kimonouri karate pentru copii si adulti. Protectii arte martiale, protectii taekwondo omologate WT, dobok taekwondo WT, dobok taekwondo pentru copii. Echipament antrenament pentru taekwondo, palete simple taekwondo, palete duble taekwondo, perne scut taekwondo si pantofi taekwondo. Producem echipament pentru dotari sali de sport: saltea gimnastica kinetoterapie de 8 si 10 cm, capra gimnastica 130 si 150 cm.
Lada gimnastica dreptungiulara de 160 cm pentru examen Scoala de Politie, spalier gimnastica fag cu bara de tractiuni. Spalier gimnastica din lemn de fag integral multifunctional, bara pentru tractiuni fag si banci gimnastica lemn.

Produsele pentru arte martiale care nu sut pe stoc se aduc la comanda in aproximativ 10 zile din Germania. Echipamentul pentru dotari sali de sport se face cu precomanda.

 

Main Menu