Cum livram

Cum livram

Cum livram –  livrarea produselor se face prin curier rapid Nemo sau Fan Courier. Coletul ajunge la dvs. in aprximativ 1 – 3 zile lucratoare in orice localitate din Romania. Sunt livrate la adresa mentionata de dumneavoastra, si veti fii contactati de catre operatorul nostru si curierla telefonul mentionat. De aceea este foarte important sa ne oferiti adressa si nr de telefon corect cat si intervalul de livrare.

Plata se face in sistem ramburs – achitarea platii la primirea coletului – sau in contul firmei SC SD Grup Art 2000 SRL.  Preturile afisate in magazin contin  TVA.

  •  Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pretul produselor. Livrand in toata tara produse foarte diferite ca si greutate si volum, cheltuielile de transport nu pot fi incluse corect in pretul afisat pe comanda de pe sait.
  •  Va rugam sa solicitati detalii pentru pret transport pentru produsele voluminoase sau foarte grele. De exemplu: saltele gimnastica, saltele judo, saltele puzzle. Spaliere gimnastica, lazi de gimnastica, capre gimnastica sau alte articole pentru dotarea salilor de sport.
  • Produsele voluminoase sunt transportate cu Fan Courier sau nemo Curier. Preturile pentru aceste articole se calculeaza volumetric. Se percep kilometrii suplimentari pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului rapid.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand: