Cum livram

Cum livram – Expedierea se realizeaza in 48 de ore de la primirea comenzii. Conditia este  ca produsele comandate sa fie pe stoc in magazinul nostru on-line Echipamente Arte Martiale afat in Romania.

Magazinul nostru lucreaza cu stocurile producatorului KWON si DANRHO. Produsele care nu se afla pe stoc in Romania se aduc in aproximativ 10 zile.

Firma noastra SC SD GRUP ART 2000 SRL este distribuitor oficial in Romania a Brandului KWON si DANRHO din Germania.

Atentie! Pe saitul nostru exista si produse care se aduc doar cu precomanda dupa achitare de 50% din valoarea totala a produsului. Este specificat in descrierea produsului.

Livrarea produselor se face prin curier rapid DPD sau Fan Courier. Coletul ajunge la dvs. in aproximativ 2 – 4 zile lucratoare in orice localitate din Romania. Produsele sunt livrate la adresa mentionata de dumneavoastra.

Veti fi contactati de catre operatorul nostru pentru confirmarea expeditiei si de catre curier la telefonul mentionat de dvs. De aceea este foarte important sa ne oferiti adresa si nr de telefon corect cat si intervalul de livrare.

Atentie! Nu facem livrari fara confirmarea telefonica a clientului pentru comanda efectuata.
Daca operatorul de vanzari nu va poate contacta telefonic, SMS sau e-mail, comanda nu se va livra.

Plata se face in sistem ramburs – achitarea platii la primirea coletului – sau in contul firmei SC SD Grup Art 2000 SRL.  Preturile afisate in magazin contin TVA.

Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pretul produselor ci cad in sarcina clientului. Livrand in toata tara produse foarte diferite ca si greutate si volum, cheltuielile de transport nu pot fi incluse corect in pretul afisat pe comanda de pe sait.

Va rugam sa solicitati detalii pentru pret transport pentru produsele voluminoase sau foarte grele. De exemplu: saltele gimnastica, saltele judo, saltele puzzle, manechini arte martiale. Spaliere gimnastica, lazi de gimnastica, capre gimnastica sau alte articole pentru dotarea salilor de sport.

Produsele voluminoase sunt transportate cu Fan Courier. Preturile pentru aceste articole se calculeaza volumetric.

Se percep kilometrii suplimentari de catre Fan Courier pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a acestui curier.

KWON România prin SC SD GRUP ART 2000 SRL nu va fi responsabilă pentru problemele de livrare care sunt în afara controlului său.