Cum cumpar

Cum cumpar – 1. Comanda prin telefon – de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00, puteti suna la 0749819734 pe reprezentantul de vanzari pentru preluare comanda Cand faceti comanda alegeti modalitatile de plata: cont bancar, plata ramburs.

Date Firma:

  • SD GRUPART 2000 SRL
  • CREVEDIA ; JUD DAMBOVITA
  • RO 12878421;  J15/209/2003
  • RO02 OTPV 1100 0022 3789 RO01
  • OTP BANK S.M.B.

2. Comanda prin e-mail – o puteti face direct fara a va mai face cont trimitand adresa completa, un nr de telefon, modalitatea de livrare si produsele pe care le doriti.

3. Comanda online (prin cosul de cumparaturi).  Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi „virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA sau ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara.Ffie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Trimite comanda aveti de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica).  Adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare.  Puteti sa adaugati datele despre firma dvs sau alte adrese folosind Contul meu.

Deasemenea puteti alege modalitatea de plata care se poate face plata ramburs saun prin prin transfer bancar dupa ce ati discutat cu reprezentantul de vanzari. Detalii connt bancar: SD GRUPART 2000 SRL; RO 12878421;  J15/209/2003;  RO02OTPV1100 00223789RO01;  OTP BANK S.M.B.

Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Confirmare comanda.

In ecranul Confirmare comanda veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, adrese de facturare/livrare, modalitati de plata/livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a trimite comanda apasati butonul Lanseaza comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu