Kimono BJJ

Kimono BJJ

Kimono BJJ – distibuim kimono BJJ Legion Octagon, kimono BJJ Danrho, centuri IBJJF copii, centuri IBJJF adulti pentru BJJ – Jiu Jitsu Brazilian. Kimono-urile BJJ sunt confectionate din bumbac de cea mai buna calitate cu tesatura bob de orez. Tiparele respecta normele IBJJF – Federatiei Internationale Braziliene de Jiu Jitsu.

Jiu-Jitsu Brazilian, cunoscut și ca BJJ, după prescurtarea din limba engleză (Brazilian Jiu-Jitsu). Este un sport de contact care se bazează pe lupta la sol și care prin folosirea tehnicilor articulare și a strangulărilor îl forțează pe oponent să renunțe la luptă. Pe principiul folosirii cât mai eficiente a tehnicii și în special a pârghiilor, în dauna atributelor fizice
un practicant are șanse de reușită ridicate în luptă, în fața unui adversar superior din punct de vedere fizic. Stilul a fost creat la începutul secolului 20 de către familia Gracie, în Brazilia. BJJ-ul poate fi practicat si pentru auto-apărare alaturi de alte tehnici de lupta corp la corp, pentru aspectul competițional (Gi și No Gi) sau pentru competițiile de arte marțiale mixte (Mixed Martial Arts sau MMA).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Brand: