BJJ / Jiu Jitsu

BJJ / Jiu Jitsu

BJJ / Jiu Jitsu – distibuim kimono Ju Jitsu copii si adulti pentru antrenament si competitie. Centuri BJJ, protectii pentu Ju Jitsu, manusi Ju Jitsu, tibiere Ju Jitsu. Kimono BJJ Fightnature, Kimono BJJ Danrho, genti Jiu jitsu pentru copii si adulti, centuri IBJJF copii, centuri IBJJF adulti pentru BJJ.

Jiu jutsu, de asemenea or (柔術 jūjutsu – arta supleței) este o artă marțială japoneză. Tehnicile utlizate conțin în principal proiectări ale adversarului la podea, imobilizări, strangulări, și, un mare număr de tehnici articulare. Varietatea mare de tehnici și folosirea eficientă a biomecanicii corpului în acestea, fac o metodă de autoapărare foarte eficientă.

Jiu-Jitsu – arta supletei – are o istorie de peste un mileniu. Practicata de samuraii japonezi reprezinta nucleul sau radacina multor arte martiale japoneze. Jiu-Jitsu a renuntat la caracterul razboinic, si a devenit o tehnica de dezvoltare personala. Principiile sunt: ocolirea, nu cedarea si folosirea eficacitatii maxime. Totul tine de stapanirea de sine. Prin practicarea Jiu-Jitsu atat copiii cat si adultii isi dezvolta imaginatia, spontaneitatea, viteza de reactie, dar si altruismul, rabdarea, perseverenta si spiritul de echipa.

Produsele care nu sunt pe stoc se aduc la comanda din Germania in aproximativ 10 zile in urma achitarii de 50 % din valoarea totala a produsului.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Brand: