Kimono Karate Kata

Kimono karate Kata

Kimono karate Kata este diferit fata de cel de karate Kumite. Materialul din care este fabricat este special conceput pentru proba de karate Kata.
Kimonoul de karate Kata marca KWON este dintr-un bumbac tratat special care permite sa se auda zgomotul loviturii atunci cand se executa probele de kata. Kimonourile de kata au un sistem Hi Tech de aerisire si pastreaza starea de confort pe tot parcursul demonstratiei.

Distribuim kimono kata Tanaka 10 oz, kimono kata WKF 12 oz, kimono kata Traditional 12 oz, kimono kata 13 oz si kimono kata de 16 oz.

KATA este o forma de bază în antrenament, specifică Artelor Martiale Traditionale. KATA reprezintă o luptă cu mai mulți adversari imaginari în
care absolut totul este prestabilit cum ar fi: succesiunea tehnicilor de atac și apărare în concordanță cu direcționarea privirii; coordonarea tehnicilor cu respirția; ritmul și pauzele dintre tehnici; tipul respirației ( inspirație sau expirație lunga sau scurta ); maniera de execuție a tehnicilor ( în forta sau usor, lent sau rapid ).

Lupta cu un adversar imaginar este o provocare personală. Transforma KATA într-un antrenamnet mental al intelectului si spiritului. Fiecare kata are propria sa semnificatie traditionala atat pe plan fizic cat si psihologic.

Kimonourile Kata se aduc doar pe comanda din Germania aproximativ 10 zile doar dupa  achitarea unui avans de 50%.

Filter
You've just added this product to the cart:

Brand: