Placa spargeri reimbinabila

Placa spargeri reimbinabila

Placa spargeri reimbinabila marca KWON si DANRHO Germania. Distribuim placa spargeri de diferite duritati care este reimbinabila si se poate folosi de mai multe ori. Placile pentru spargeri fie ca sunt marca Kwon sau Dantho au diferite duritati care sun masurabile in S,-soft, M -mediu si L -strong. Culorile placilor difera in functie de duritate: galben sunt soft-S, albastru sunt mediu -M si negru sunt strong – L.

La începutul dezvoltării luptelor de karate sportive nu se faceau cu contact fizic. Ca să se estimeze forța reală a sportivilor au inceput demonstratiile de
tameshiwari. Acest tip de demonstratie a permis atât compararea forței loviturii diferitilor karateka, cât și evaluarea progresului lor personal în studiul artei marțiale. În timpul turneului său american, Masutatsu Oyama a ales un tameshiwari ca unul dintre elementele care demonstrează puterea karatei. În prezent, tameshiwari este folosit ca o parte integrantă a concursurilor în unele stiluri de karate și în trecerea examenelor de masterat în unele arte marțiale. Există de asemenea, competiții separate tameshiwari. În special, în competițiile Kyokushinkai sunt cele mai răspândite, în cazul în care panourile de dimensiuni standard sunt rupte prin patru acțiuni tehnice: lovitura de pumn (seiken), marginea palmei (shuto), cotul (hiji) și piciorul călcâiului (kakato).
Câștigătorul este determinat de numărul total de plăci rupte de succes.

Tehnică tameshiwari:
Execuția cu succes a unui tameshiwari depinde de următorii factori:
– Partea de impact a corpului trebuie să fie pregătită în mod adecvat atât din punct de vedere tehnic (obișnuința de poziționare și mișcare corectă) cât și fizic („umplute”).
– Impactul ar trebui să cadă pe punctul obiectului, care asigură forțe de sprijin egale ale suporturilor în momentul impactului.
– Zona suprafeței de impact trebuie să fie minimă pentru a concentra forța de impact într-o zonă mică.
– Viteza dezvoltată de partea de șoc a corpului ar trebui să fie maximă.
– Lovitura trebuie aplicată la un unghi drept față de suprafața obiectului care urmează a fi rupt.

Produsele care nu sunt pe stoc se aduc din Germania in aproximativ 10 zile.

Filter
You've just added this product to the cart:

Brand: