Saltele Gimnastica Kinetoterapie

Saltele Gimnastica Kinetoterapie

Saltele gimnastica kinetoterapie – GRUPART. Sunt ideale pentru gimnastica medicala, cabinete pentru kinetoterapie sau recuperare medicala, sali de sport, fitness sau yoga. Ideale pentru suprafete de joaca pentru copii salile de sport din scoli sau pentru propria locuinta. Saltelele gimnastica Grupart sunt umplute cu 2 tipuri de burete (spuma poliuretanica) placa burete mai dur si rigid cu densitate 120 kg/mc si placa burete cu densitate medie 35kg/mc. Se pot folosi cu precadere pentru kinetoterapie, masaj kinetoterapeutic si gimnastica medicala sau pentru sali de sport, yoga sau fitness.

Confectionam saltele gimnastica cu dimensiunea de 200 x 100 x 8 cm si 200 x 100 x 10 cm. Saltelele de gimnastica kinetoterapie sunt imbracate in husa din Duraflex material foarte rezistent cu suprafata antialunecare. Se intretine usor, este lavabil si are colturile si cusaturile dublate pentru o rezistenta sporita.

Inainte de lansarea comenzii, va rugam sa verificati stocul la unul din telefoanele: 0766 333 888 / 0749 819 734. Acest prosus se faca la comanda si dureaza aproximativ 10 – 14 zile lucratoare.

Filter
You've just added this product to the cart:

Brand: