Placa spargeri taekwondo reimbinabila aprobate WT

Placa spargeri taekwondo reimbinabila aprobate WT marca KWON si DANRHO Germania. Distribuim placa spargeri de diferite duritati care este reimbinabila si se poate folosi de mai multe ori. Placile pentru spargeri fie ca sunt marca Kwon sau Dantho au diferite duritati care sun masurabile in S,-soft, M -mediu si L -strong. Culorile placilor difera in functie de duritate: galben sunt soft-S, albastru sunt mediu -M si negru sunt strong – L. La începutul dezvoltării luptelor de karate sportive nu se faceau cu contact fizic. Ca să se estimeze forța reală a sportivilor au inceput demonstratiile de tameshiwari. Acest tip de demonstratie a permis atât compararea forței loviturii diferitilor karateka, cât și evaluarea progresului lor personal în studiul artei marțiale. În timpul turneului său american, Masutatsu Oyama a ales un tameshiwari ca unul dintre elementele care demonstrează puterea karatei. În prezent, tameshiwari este folosit ca o parte integrantă a concursurilor de taekwondo  sau masterat în unele arte marțiale. Câștigătorul este determinat de numărul total de plăci rupte de succes.

Tehnică tameshiwari:
Execuția cu succes a unui tameshiwari depinde de următorii factori:
– Partea de impact a corpului trebuie să fie pregătită în mod adecvat atât din punct de vedere tehnic (obișnuința de poziționare și mișcare corectă) cât și fizic („umplute”).
– Impactul ar trebui să cadă pe punctul obiectului, care asigură forțe de sprijin egale ale suporturilor în momentul impactului.
– Zona suprafeței de impact trebuie să fie minimă pentru a concentra forța de impact într-o zonă mică.
– Viteza dezvoltată de partea de șoc a corpului ar trebui să fie maximă.
– Lovitura trebuie aplicată la un unghi drept față de suprafața obiectului care urmează a fi rupt.

Produsele care nu sunt pe stoc se aduc din Germania in aproximativ 10 zile.

Main Menu