Kimono judo

Kimono judo marca DANRHO sau Kwon sunt confectionate din 100% bumbac de calitate superioara. Reprezentant si distribuitor oficial KWON si DANRHO in Romania pentru echipament judo pentru antrenament sau echipament judo competitie. Kimono Kwon J450 gr/mp pentru copii. Kimono Danrho J450 si kimono competitie J500, kimono Danrho  J550 alb si albastru. Kimono Danro J650, kimono Danrho J750gr/mp neomologat si  kimono Danrho judo omologat IJF. Calitatea intre cele 2 modele de kimono J750gr/mp nu difera. Practic sunt acelasi material si tipar dar ceea ce le diferantiaza este sigla de omologre IJF. Si pretul intre cele 2 kimonouri difera tot datoritei siglei. Kimono Danrho J850 si J950 gr/mp.

Kimonourile de judo Danrho sunt aprobate de IJF si FRJ– FEDERATIA ROMANA DE JUDO datorita standardelor respectate in confectionarea lor. Firma Danrho infiintata in 1922 are o traditie de aprope 100 ani in confectionarea echipamentelor de judo si , in special, kimonourile.

Produsele care nu sunt pe stoc in magazinul nostru se aduc pe comanda de la Firma Danrho din Germania In aproximativ 10 zile.

Filter
You've just added this product to the cart:

Brand: