Judo

 Judo – echipament judo pentru antrenament si competitii mondiale. Distribuim kimono judo din bumbac 100%, tesatura bob de orez, cu densitatea incepand de la 350 gr/mp la 950 gr/mp. kimono judo antrenament, kimono judo copii, kimono judo negru, kimono judo albastru, kimono judo competitie. Acesorii antrenament judo: benzi elastice sau judo tube pentru forta si antrenament cu adversar. Banda judo de catarat din bumbac bob de orez cu rever si sistem de prindere de tavan sau spalier gimnastica. Kimono judo Ultimate Danrho omologate IJF 2015, kimono judo de 650 sau 750 gr/mp, culori alb sau albastru. Genti sport judo pentru copii si adulti. Manechin judo pentru copii si adulti.

Primul kimono judo marca Danrho a fost fabricat in 1921 in Germania respectand intru totul tiparul original japonez. Danrho este un brand german cu o traditie de peste 90 de ani in fabricarea echipamentului de judo. Kimonourile judo Danrho sunt aprobate IJF – FEDERATIA INTERNATIONALA DE JUDO cu drepturi depline de reprezentare la la Campionatele Mondiale sau Olimpiade.

Cand comandati va rugam sa verificati stocul. Produsele se aduc pe comanda de la firma Kwon din Germania in aproximativ 7 -10 zile.
Ne puteti contacta pe grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749 819 734.

Filter
You've just added this product to the cart:

Brand: