Arme soft acoperite cu burete

Arme soft acoperite cu burete

Arme soft acoperite cu burete sau arme acoperite cu spuma EVA si imbracate cu husa de culoare albastra sau rosie. Aceste arme soft au fost special concepute pentru copii ca sa nu se raneasca in timpul antrnamentului.

Se mai folosesc si pentru stilul de lupta YOSEIKAN omolagat de WYF-Federatia mondiala de Yoseikan pentru antrenament si competitii.
Aceste arme ofera sportivului o siguranță sporita, astfel antrenamentele si competitiile se pot desfasura in siguranta indiferent de varsta practicantilor. Distribuim bokken acoperit cu spuma eva, bokken sft copii, , cutite din spuma EVA, cutite lemn acoperite cu spuma eva. Tonfa politie acoperita cu spuma Eva, bastoane cauciuc pentru autoaparare. Arme Yoseikan aprobate de WYF: Official Yoseikan Tambo Soft Stick, Official Yoseikan Tchobo Soft Stick si Official Yoseikan Combo Soft stick.
Produse de cea mai bună calitate oferite de KWON – Germania!

Cand comandati va rugam sa verificati stocul. Produsele care nu sunt pe stoc in Romania se aduc pe comanda de la firma Kwon din Germania in aproximativ 7 -10 zile. Ne puteti contacta pe grupart2000@yahoo.com sau la telefon.

Filter
You've just added this product to the cart:

Brand: