Jo si BO arte martiale

Jo si BO arte martiale sunt bastoane de lemn din diferite esente de lemn. Jo din lemn de fag saau jo din lemn de stejar rosu. Jo-urile din fag au dimensiune de 110 cm, 120 cm, 128 cm cu dimetru de 3 cm. Avem jo pentru copii si adulti. Jo- urile se folosesc pentru practicare mai multor stiluri de arte martiale. De ex.: aikido, kendo, kobudo, kenjitsu sau pentru diferite tehnici de baston care se folosec in autoaparare. Bo -urile sau bastone lungi din lemn sunt din stejar rosu. Bo baston lung lemn difera de jo la lungime.  Jo stejar rosu cu L = 127 cm si 3,2 cm circumferinta si Bo stejar rosu L = 183 cm si circumferinta de 3,2 cm.

Cand comandati va rugam sa verificati stocul. Produsele care nu sunt pe stoc in Romania se aduc pe comanda de la firma Kwon din Germania in aproximativ 10 zile. Ne puteti contacta pe grupart2000@yahoo.com sau la telefon.

  • Jo stejar alb japonez Kwon

    Pretul include TVA.

    Pentu verificarea stocului pentru jo stejar alb japonez Kwon va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin Fan Courier sau DPD curier. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online pe e-mail va rugam sa lasati si un nr. de telefon de contact.

    125.00 lei

Coș

No products in the cart.

Filter Products