Arme Yoseikan WYF

Ame Yoseikan WYF

Ame Yoseikan WYF sunt: Tchobo, Tambo si Combo. Aceste arme sunt omologate si se folosesc pentru sportul Yoseikan Budo WYF. Arme Yoseikan WYF se folosesc la competitiile de Yosekan. Minoru Mochizuki in 1957 îsi trimite fiul cel mare, Hiroo, în Franta, cu sarcina de a introduce Karate în Europa. Hiroo Mochizuki va rămâne acolo până în 1959. Apoi se va întoarce în Japonia pentru a-si termina studiile VMD. În 1963, se întoarce în Europa si participă la crearea Federatiei de Karate franceze (FFKAMA). În 1964 devine primul consilier tehnic al Federatiei de Karate franceze si al Uniunii Europene de Karate.

În anii ’70, sub supravegherea lui Hiroo Mochizuki, echipa franceză de karate devine prima echipă străină care a învins vreodată o echipa japoneză în campionatele mondiale de Karate. În 1965, maestrul Hiroo Mochizuki îsi creează propria scoală de arte martiale numită „Yoken” (stăpânirea sabiei si a pumnului). Mai târziu, la redenumit YOSEIKAN BUDO în omagiu tatălui său – Maestrul MINORU MOCHIZUKI cel care a pus bazele Yoseikan modern. Maestrul Hiroo Mochizuki este creatorul lui Yoseikan Budo, asa cum se practică astăzi în întreaga lume.  A creat Federatia Franceză Yoseikan Budo International. In 1975 si a creeat Centrul lui Yoseikan Budo. In  1978 si a primit din partea tatălui său titlul de succesor în toate domeniile lui Yoseikan Budo în 1992. În 1997 a înfiintat Federatia Mondială Yoseikan.

Cand comandati va rugam sa verificati stocul. Produsele care nu sunt pe stoc in Romania se aduc pe comanda de la firma Kwon din Germania in aproximativ 7 -10 zile. Ne puteti contacta pe grupart2000@yahoo.com sau la telefon.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Brand: