Echipamente Arte Martiale

Echipamente arte martiale prin firma Grup Art 2000 este unic distribiuitor unic in Romania al firmei Kwon si Danrho din Germania. Aceasta firma produce si distribuie echipament pentru toate stilurile de arte martiale.

Pentru vizualizarea Categoriilor de Produse va rugam dati click pe Magazin.

Produsele pentru arte martiale Kwon si Danrho sunt aprobate de catre Federatiile Mondiale: IJF, WT, WLF, BJJ sau WAKO. Echipamentul Kwon si Danrho respecta normele de calitate ale Uniunii Europene prin certificare CE.

In acelasi timp producerea de echipamente arte martiale este conform cerintelor Federatiilor Mondiale de profil si sunt aprobate de catre acestea.

echipamente arte martiale

Produse

Protectii pentru Taekwondo sau Karate

Protectiile pentru taekwondo sau karate sunt omologate de WKF, WT si WALO – kickboxing. Danrho a fost prima firma din lume care a produs tatami aprobat de Fedratia Mondiala de Judo- IJF. Echipamentele pentru antrenament de forta sau mobilitatae sunt certificate CE de catre Uniunea Europeana si nu exista pericol de accidentare cand sunt folosite.

Distribuim kimonouri judo Danrho: kimono judo aprobat IJF culoare alb sau albastru. Kimonouri judo cu densitate incepand de la 350 gr/mp pana la 950 gr/mp confectionate din bumbac 100% si cu tesatura bob de orez. De ex: kimono judo Danrho J350 sau J450 copii; culori alb si albastru. Kimono judo Danrho J500, J600, J750, J850 si J950. Centuri judo aprobate IJF, centuri judo pentru copii si centuri Master de 6 sau 7 DAN.

Kimono karate aprobate WKF pentru kumite si karate, protectii karate, taekwondo sau alte sporturi de contact. Dobokuri taekwondo aprobate WT si protectii taekwondo aprobate WT. Kimonori BJJ, ju jitsu si centuri BJJ pentru copii sau adulti. Mai distribuim echipament kickboxing, manechine pentru arte martiale, pantofi sport pentru taekwondo, karate, judo sau wushu. Mai distribium genti arte martiale Kwon pentru copii si adulti, saltele puzzle aprobate WKF, WT si tatami omologat de IJF produs de firma Danrho.

You've just added this product to the cart:

Brand: