Saltea Tatami Puzzle 3 cm

139.00 lei

Verificare stoc?

Pentu verificarea stocului pentru Saltea Tatami Puzzle 3 cm, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734 / 0314224468.

Transportul se face prin curierat rapid, pretul incepe de la 25 lei si creste cu 3 lei peentru fiecare kg adugat.

Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasati si un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Cod Produs: ST3cm Categorie: Etichete: ,

Descriere

Saltea Tatami Puzzle 3 cm

Saltea Tatami Puzzle 3 cm este ideala pentru salile de arte martiale pentru Judo, Jiu-jitsu, Karate, Taekwondo, Aikido, MMA, Kempo sau pentru dotarea salilor de fitness, aerobic, spatii de joaca pentru gradinite sau centre si cabinete pentru recuperare medicala.

Saltelele Puzzle sunt confectionate din EVA (Etilen Vinil Acetat) spuma de inalta calitate si finisate Cross Relief non-alunecare, astfel incat reduce impactul la sol si ajuta la evitarea leziunilor ce pot aparea in timpul antrenamentelor sau competitiilor. Sistemul Puzzle de fixare a saltelelor permite o asamblare rapida a unei suprafete de lupta. Nu exista pericolul de a aluneca saltelele între ele.

Caracteristici: -sistem de prindere tip puzzle -doua fete, culori rosu/albastru; -suprafata antiderapanta; -protejeaza împotriva șocurilor, rezistenta la umiditate, antibacteriana, antistatica. -usor de intretinut si de ansamblat. -nu necesita adezivi -ne-toxice

Dimensiune: 100 x 100 cm

Grosime: 3 cm

Densitate: 100 kg/m3

Duritate: 35-40° (shore c)

Greutate: 3,1 kg/buc