echipamente arte martiale
Cautare:
Curs valutar:
1 EUR = 4.4698 RON
1 USD = 3.2292 RON
Publicitate:

Echipamente arte martiale

            Grupart 2000 este producator si distribuitor de echipament arte martiale: kimono karate GRUPART, kimono judo KWON, DANRHO, GREEN HILL si ADIDAS, kimono aikido KWON si DANRHO, saltele tatami judo, centuri karate, boken, hakama aikido sau kendo, precum si o gama larga de echipament pentru box: sac de box Grupart, sac box Green Hill, ringuri de box de toate dimensiunile, manusi box, manusi sac box. De asemenea dotam Sali de sport si cabinete de kinetoterapie si recuperare medicala cu spaliere gimastica de diferite dimensiuni, banca gimnastica, saltea gimnastica medicala, lada gimnastica dreptunghiulara si trapezoidala, capra gimnastica. Tot odata suntem  importatori si distribuitori oficiali Adidas, Kwon si Danrho pentru echipament arte martiale omologat de IJF (Federatia Internationala de Judo) si WKF (Federatia Internationala de Karate). 

Intrucat cunoastem cel mai bine situatia financiara modesta a sportivilor din tara, am realizat un foarte bun raport calitate-pret, incercand astfel sa stimulam practicarea artelor martiale.
In cadrul personalului nostru se gasesc practicanti de arte martiale, managerul general Stefan Dinca - centura neagra 4 dan Aikido. Firma dispune de un Dojo unde putem testa propriul echipament pentru a putea imbunatati in permanenta calitatea acestuia.

        

ring box copii grupart ring box competitie grupart

Recomandari:

Contul meu:
Yahoo! Messenger: