Spalier de gimnastica multifunctional

650.00 lei750.00 lei

Verificare disponibilitate produs pe stoc?                                                                                                    

Pentu verificarea stocului pentru spalier de gimnastica multifunctional va rugam sa contactați consultantul de vânzari pe mail:  grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734 / 0314224468.

Transportul se face prin curier rapid si costa 75 lei in toata tara.

Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

 

Golește

Descriere

Spalier de gimnastica multifunctional

Spalier de gimnastica multifunctional marca Grupart confectionat din lemn masiv de rasinoase. Spalierul de gimnastica multifunctional are incluse in pret bara de tractiuni detasabila si suportul pentru tricepsi. Atat bara de tractiuni cat si suportii pentru exercitii tricepsi se pot fixa la ce inaltime doriti. Inaltimea spalierului este 240 cm x 80 cm, laterale sunt din lemn masiv de molid rustic de forma patrata cu dimensiune de 7,5 pe 7,5 cm. Spalierul are 12 bare din fag cu profil rotund cu dimensiunea de 4 cm.

Spalierul de gimnastica multifunctional este asamblat si are incluse in pret elementele de prindere pe perete cu holzsuruburi (coltarele metalice cu suruburi). Spalierul suporta o greutate de peste 150 kg a utilizatorului. Certificat garantie 10 ani.

Producator Grupart. Spalierul este disponibil in 2 variante = nelacuita sau lacuita ecologic, pretul difera in functie de varianta:

– pretul pentru spalier gimnastica multifunctional nelacuit = 650 lei.

– pretul pentru spalier gimnastica multifunctional lacuit lacuit ecologic = 750 lei.

Cand comandati va rugam specificati varianta: nelacuit sau lacuit, lasati un nr de telefon nume si adresa pentru curier.

Transportul se face prin curier rapid si costa 75 lei in toata tara.