Spalier gimnastica model gladiator

450.00 lei500.00 lei

Stoc Epuizat

Pentu verificarea stocului Spalier de gimnastica model gladiator va rugam sa contactați consultantul de vânzari pe mail:  grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0766244161 / 0749819734 / 0314224468.

Transportul se face prin curier rapid si costa 75 lei in toata tara.

Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Golește

Descriere

Spalier gimnastica model gladiator

Spalier gimnastica model gladiator cu bara de tractiuni incorporata. Dimensiuni: 240 / 85 cm. Spalierul de gimnastica are o forma practica, partea superioara poate fi folosita ca bara de tractiuni. Ideal de folosit pentru acasa sau in sali de sport si sali de fitness. Modelul acesta de spalier de gimnastica gladiator permite o gama mult mai mare de exercitii fata de un spalierul de gimnastica clasic; Barele sunt rotunde din lemn de fag cu diametrul de 40 mm, lateralele spalierului de gimnastica sunt din grinda de brad de 8 x 8 cm. In pret sunt incluse si accesorii de prindere pe perete (coltare si holzsuruburi) Spalierul de gimnastica gladiator este rezistent si suporta o greutate de peste 185 kg. Certificat de garantie 10 ani. Producator Grupart.

Spalierul de gimnastica gladiator este disponibil in varianta nelacuita sau varianta lacuita ecologic, pretul difera in functie de varianta:

– pretul pentru varianta spalier de gimnastica model gladiator nelacuit = 450 lei;

– pretul pentru varianta spalier de gimnastica  model gladiator  lacuit ecologic = 500 lei.

Transportul se face prin curier rapid si costa 75 lei in toata tara.

Cand comandati va rugam specificati varianta: nelacuit sau lacuit, lasati un nr de telefon nume si adresa pentru curier.