Saltea gimnastica kinetoterapie 5 cm

290.00 lei410.00 lei

Verificare disponibilitate produs pe stoc?

Pentu verificarea stocului pentru saltea gimnastica kinetoterapie 5 cm, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid si costa 35 lei /buc.  Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Nu raspundem pentru informatii eronate referitoare la produsele noastre (descriere, pret, etc) de pe alte saituri partenere!

 

Golește

Descriere

Saltea gimnastica kinetoterapie 5 cm

Saltea gimnastica kinetoterapie 5 cm  se poate utiliza pentru gimnastica de recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.  Dimensiune : 2 m – 1 m x 5 cm. Husa saltelei de gimnastica este din poliplan, material care este foarte rezistent, impermeabil  lavabil si usor de intretinut, poliplanul din care este confectionata husa are densitate de 600 gr/m2; : interiorul saltelei este din spuma poliuretanica cu densitate mare de 120 kg/mc  (burete cu duritate ridicata).  

Saltea gimnastica kinetoterapie este recomandata pentru cabinete de kinetoterapie sau gimnastica  medicala, sali de gimnastica pentru  gradinite sau scoli, sali sport, sali de fitness sau pentru acasa.

Culoare saltea: albastru si rosu, la comanda se fac si alte culori.

Saltea gimnastica kinetoterapie este disponibila in trei variante cu preturi diferite:

  • pret saltea gimnastica 2m x 1m x 5 cm = 290 lei;
  • pret saltea gimnastica 2m x 1m x 7 cm = 360 lei;
  • pret saltea gimnastica 2m x 1m x 10 cm = 410 lei.

Preturile includ TVA la care se mai adauga transportul 35 lei.

Producator:  Grupart