Saltea judo 2m x 1m x 4cm

300.00 lei

Verificare disponibilitate produs pe stoc?

Pentu verificarea stocului pentru saltea judo 2 m x 1 m x 4 cm, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele:  0766244161 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Nu raspundem pentru informatii eronate referitoare la produsele noastre (descriere, pret, etc) de pe alte saituri partenere!

Cod Produs: STP2x1mx4cm Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Saltea judo 2m x 1m x 4cm

Saltea judo 2m x 1m x 4cm  este o saltea tip tatami pentru judo, aikido, sau alte tipuri de arte martiale, produsa de  Grupart. Husa saltelei de judo este din poliplan, material care este foarte rezistent, impermeabil  lavabil si usor de intretinut, poliplanul din care este confectionata husa are densitate de 600 gr/m2; Interiorul saltelei este din spuma poliuretanica cu densitate mare de 120 kg/mc  (burete cu duritate ridicata).

Fixarea intre saltele se face cu arici pentru evitarea pericolului alunecarii piciorului intre ele.

Saltea judo judo 2m x 1m x 4cm este recomandata pentru sali de arte martiale care necesita suprafete de lupta. Culoare saltea: albastru sau rosu.

Pretul saltelei contine  TVA.

Producator: Grupart.