Saltea gimnastica mixta

330.00 lei415.00 lei

Verificare disponibilitate produs pe stoc?

Pentu verificarea stocului pentru saltea gimnastica mixta, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid si costa 35 lei /buc. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Nu raspundem pentru informatii eronate referitoare la produsele noastre (descriere, pret, etc) de pe alte saituri partenere!

 

Golește

Descriere

Saltea gimnastica mixta

Saltea gimnastica mixta se poate utiliza pentru gimnastica de recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.  Dimensiune : 2 m – 1 m. Husa saltelei de gimnastica este din poliplan, material care este foarte rezistent, impermeabil  lavabil si usor de intretinut, poliplanul din care este confectionata husa are densitate de 600 gr/m2; buretele din interior este compus din doua placi cu densitati diferite, o placa este cu burete tare si alta cu burete moale. Salteaua de gimnastica mixta, datorita celor 2 placi cu densitate diferita de burete poliuretanic (o placa are densitate de 30 Kg/ mc iar cealalta 120 Kg/ mc) se poate folosi si pentru masaj.  Saltea gimnastica mixta este recomandata pentru cabinete de kinetoterapie, cabinete gimnastica  medicala, sali de gimnastica pentru  gradinite sau scoli, sali sport, sali de fitness sau pentru acasa.

Culoare saltea:  albastru si rosu, la comanda se fac si alte culori.

Salteaua gimnastica mixta  este disponibila in doua variante cu preturi diferite:

  • pret saltea gimnastica 2m x 1m x 7 cm = 330 lei;
  • pret saltea gimnastica 2m x 1m x 10 cm = 415

Preturile includ TVA la care se mai adauga transportul  35 lei/buc.

Producator: Grupart.