Saltea gimnastica

250.00 lei300.00 lei

Verificare disponibilitate produs pe stoc?

Pentu verificarea stocului pentru saltea gimnastica, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid si costa 35 lei /buc. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Nu raspundem pentru informatii eronate referitoare la produsele noastre (descriere, pret, etc) de pe alte saituri partenere!

Golește

Descriere

Saltea gimnastica

Saltea gimnastica  se poate folosi in sali de gimnastica, salile de sport din scoli  si este recomandata pentru antrenament gimnastica, gimnastica medicala si gimnastica recuperare sau kinetoterapie. Dimensiune : 2 m – 1 m.

Husa saltelei de gimnastica este din poliplan, material foarte rezistent, impermeabil  lavabil si usor de intretinut, poliplanul din care este confectionata husa are densitate de 600 gr/m2; buretele din interiorul saltelei este din spuma poliuretanica cu densitate mare de 30 kg/mc.

Saltea gimnastica este ideala pentru cabinete de gimnastica  medicala, sali de gimnastica pentru  gradinite sau scoli, sali sport, sali de fitness sau pentru acasa.

Culoare saltea: albastru si rosu, la comanda se fac si alte culori.

Saltea gimnastica este disponibila in trei variante cu preturi diferite:

–  pret saltea  2m x 1m x 5 cm = 250 lei;

–  pret saltea  2m x 1m x 7 cm = 275 lei;

–  pret saltea  2m x 1m x 10 cm = 300 lei.

Preturile includ TVA la care se mai adauga transportul  35 lei/buc.

Producator: Grupart.