Sac de box arte martiale

365.00 lei

Disponibilitate:   la comanda

Pretul contine TVA

Pentu verificarea stocului  pentru Sac de box arte martiale, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid si pretul difera in functie de greutatea coletului si valoarea rambursului. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

 

Descriere

Sac de box arte martiale

Sac box arte martiale este un sac foarte rezistent datorita materialului din care este confectionat si a profesionalismului de care au dat dovada cei care l-au creat.

Sacii de box pentru arte martiale Grupart sunt facuti in Romania si au fost testati la multe sali de box  si sali de arte martiale unde si-au dovedit rezistenta in timpul antrenamentelor prelungite

Sacul de box pentru arte martiale este umplut cu deseuri textile, husa este din polyplan  cu densitate de 900 gr/mp, are interiorul ranforsat si dublat cu burete de poliuretan de 15 mm grosime pentru protejarea pumnului si absorbtia socurilor in timpul antrenamentelor de box, MMA, kick boxing sau alte stiluri de arte martiale care presupun full contact. Culori disponibile: albastru, negru, rosu, verde, bej, kaki, gri etc.

Dimensiune: L = 180 cm, diametru = 35 cm;

Sacul de box arte martiale este rezistent si ideal in salile de box cu antrenamente intense, in salile de box, sali arte martiale, sali de antrenament MMA, salile de fitness sau acasa pentru mentinerea conditiei fizice personale.

Sacul de box arte martiale se vinde umplut si are incluse in pret lanturile si carligul de prindere.

Producator: Grupart