sac de box
sac de box poliplansac box profesional GRUPARTsac box 100 cmsaci box Grupart

Sac box 180 cm poliplan

365.00 lei

Disponibilitate:   la comanda

Pretul contine TVA

Pentu verificarea stocului  pentru Sac de box 180 cm poliplan, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid si pretul difera in functie de greutatea coletului si valoarea rambursului. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

 

Descriere Produs

Sac box 180 cm poliplan

Sac box 180 cm poliplan – sac box Grupart profesional

Sac box 180 cm din poliplan este un sac foarte rezistent datorita materialului din care este confectionat si a profesionalismului de care au dat dovada cei care l-au creat. Sacii profesionali Grupart sunt facuti in Romania si au fost testati la multe sali de box unde si-au dovedit rezistenta in timpul antrenamentelor prelungite

Sacul de box este umplut cu deseuri textile, husa este din polyplan  cu densitate de 900 gr/mp, are interiorul ranforsat si dublat cu burete de poliuretan de 15 mm grosime pentru protejarea pumnului si absorbtia socurilor in timpul antrenamentelor. Culori disponibile: albastru, negru, rosu, verde, bej, kaki, gri etc.

Dimensiune: L = 180 cm, diametru = 35 cm; Sacul de de box 180 cm din poliplan este rezistent si ideal in salile de box cu antrenamente intense, in salile de fitness sau acasa pentru mentinerea conditiei fizice personale. Sacul de box se vinde umplut si are incluse in pret lanturile si carligul de prindere.

Producator: Grupart

 

 

Urmareste-ne pe facebook: