Sac box profesional 200 cm

390.00 lei

Disponibilitate:   la comanda

Pretul include TVA

Pentu verificarea stocului  pentru sac de  box profesional 200 cm, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid si pretul difera in functie de greutatea coletului si valoarea rambursului. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

 

Descriere

Sac box profesional 200 cm

Sac box  profesional 200 cm – Grupart. Sacul de box este umplut cu deseuri textile, husa este din poliplan (densitate de 900 gr/mp), interiorul sacului de box este  ranforsat si dublat cu burete de 1,5 cm grosime pentru protejarea pumnului si incheieturii manii pe durata antrenamentului.  

Prinderea se face in 4 puncte. Sacii de box Grupart sunt ideali pentru antrenament MMA sau lte stiluri de arte martiale care folosesc lovituri de cot, genunchi sau fixari.

Culoari disponibile: albastru, negru, rosu, verde, bej, kaki, gri etc.

Dimensiune: L = 200 cm, diametru = 35 cm;

Sac de box profesional 200 cm este rezistent si ideal pentru salile de arte martiale, sali de MMA, sali de box cu antrenamente intense, sau pentru antrenamentul in propria locuinta.

Sacii de box profesionali se vind umpluti si au inclus in pret lanturile si carligul de prindere.

Producator: Grupart