Lada gimnastica trapezoidala 5 module

1,200.00 lei

Verificare disponibilitate produs pe stoc?

Pentu verificarea stocului Lada gimnastica trapezoidala 5 module, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com
sau la telefoanele:  0749819734 / 0314224468.

Transportul se face prin curierat rapid si costa 100 lei /buc. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Nu raspundem pentru informatii eronate referitoare la produsele noastre (descriere, pret, etc) de pe alte saituri partenere!

Descriere

Lada gimnastica trapezoidala 5 module

Lada gimnastica trapezoidala 5 module confectionata din lemn masiv de brad, cu laterale pe lungime din scandura de 24 mm; lateralele pe latime sunt din dulapi de 40 mm grosime. Aceste caracteristici ofera lazii de gimnastica o robustete si o durata indelungata de folosire decat la modelele din placaj sau alti inlocuitori de lemn.

Lada gimnastica este lacuita ecologic si este alcatuita din 5 module independente unul de altul care ajuta la reglarea inaltimei lazii, ultimul modul este capitonat cu burete poliuretanic imbracat in piele ecologica.

Dimensiuni: L = 120, h = 100 cm si cu latimea bazei de 75 cm;  Lada gimnastica trapezoidala 5 module este ideala pentru scoli sau cluburi sportive.

Lada gimnastica are forma trapezoidala si este conform standardelor Federatiei Romane de Gimnastica.

Garantie 5 ani.

La cerere se pot confectiona si alte dimensiuni si de asemenea capacul se poate capitona si cu piele naturala.

Producator: Grupart;