Kimono karate negru Grupart

67.00 lei160.00 lei

Verificare stoc?

Pentu verificarea stocului  pentru Kimono karate negru Grupart, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele:  0766244161 / 0749819734.

Transportul se face prin curierat rapid, pretul este de 25 lei primul kg si la fiecare kg suplimentar se adauga 3 lei.  Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.

Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

 

 

Golește

Descriere

Kimono karate negru Grupart

Kimono karate negru Grupart este confectionat din bumbac 100/% de cea mai buna calitate, densitatea materialului este de 250 gr/mp. Tiparul  costumului este special conceputa pentru karate traditional,

Croiala pentru Kimono  karate negru Grupart ofera  libertate de miscare si mobilitate pentru miscarile specifice procedeelor de karate asigurand, totodata, confort si lejeritate pe timpul antrenamentului.

Raportul de calitate / pret este cel mai bun de pe piata romaneasca datorita atentiei pe care o acordam alegerii materialelor folosite si procesului de fabricare a costumelor de karate.

Kimono-ul karate negru  este recomandat pentru practicantii de karate incepatori si avansati.

– costumele de karate nu includ centura deoarece practicanții de karate poartă centuri de diferite culori in functie de gradul pe care îl au.

Centura se comanda separat specificandu-se culoarea la observatii – incepatorii intodeauna au nevoie de centura de culoare alba.

Producator: Grupart.