Kimono karate Asia Shiro

170.00 lei245.00 lei

Verificare stoc?

Pentu verificarea stocului pentru Kimono karate ASIA SHIRO  va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0766244161 / 0749819734 / 0314224468.

Transportul se face prin curierat rapid, pretul este de 25 lei primul kg si la fiecare kg suplimentar se adauga 3 lei.

Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.
Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

Fotografiile sunt cu titlul informativ!

Nu raspundem pentru informatii eronate referitoare la produsele noastre (descriere, pret, etc) de pe alte saituri partenere!

Golește

Descriere

Kimono karate Asia Shiro

Kimono karate Asia Shiro de 9 OZ este un costum de karate model traditional pentru stilul Shotokan si este recomandat pentru competitii de kata sau kumite grupa juniori cu inaltimea pana in 160 cm.

Pantalonii de karate Asia Shiro au elastic in talie, si un cordon suplimentar, intre picioare au un clin cu cusaturi duble si triple care le confera o mai mare rezistenta si o mare mobilitate a picioarelor in timpul competitiilor sau antrenamentelor.

Bluza de Kimono karate Asia Shiro are snururi care se leaga pe lateral pentru o mai buna fixare pe corp, reverul, manecile, lateralele si baza acesteia au cusaturi multiple de intarire pentru o rezistenta crescuta.

Material bumbac 100% cu densitate 9 OZ = 255,145 gr/mp, aceste valori exprima grosimea materialului. Cand faceti alegerea kimonoului trebuie sa aveti in vedere inaltimea copilului incepand de la sol pana in varful capului.

Daca achizitionati acest produs pentru probe competitionale sunt acceptate marimile incepand de la 120 cm pana in 160 cm max. De la 160 cm ar trebui sa alegeti un kimono de 10 oz sau 12 oz depinde de nivelul copetitiei (national, international sau mondial).

Pentru antrenament se pot alege si folosi si marimi de la 120 cm pana la 200 cm

Culoare: alb;

Mărimi: 120 – 200 cm;

Producator: Danrho (Germania).

Kimonouri acceptate de catre Federatia Internationala de Karate la competitii de juniori pentru Karate proba Kumite sau Kata.

– costumele nu includ centura, aceasta se comanda separat specificandu-se culoarea si codul.

area si codul.