Kimono judo Dojo Line Danrho

140.00 lei205.00 lei

Preturile contin TVA
Pentu verificarea stocului pentru Kimono judo Dojo Line Danrho, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail:  grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734 / 0314224468. Transportul se face prin curierat rapid, pretul incepe de la 25 lei si creste cu 3 lei peentru fiecare kg adugat.

Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.

Pentru comanda online va rugam sa lasati si un nr. de telefon.

Golește

Descriere

Kimono judo Dojo Line Danrho

Kimono judo Dojo Line Danrho este un costum judo cu tesatura bob de orez din 100% bumbac albit cu densitatea (grosimea materialului) de 450 gr/mp.

Bluza de Kimono judo are multiple cusaturi dublate si intarite in zona umerilor si a pieptului pentru o mai buna rezistenta la prizele de fixare. Pantalonii au centura elastica in talie si un cordon suplimenta. In zona genunchiulor pantaloniii de judo sunt dublati si ranforsati pentu cresterea rezistentei luptei la sol.

Costumul de judo Danrho este aprobat de catre Federatia Internationala de Judo si este recomandat pentru competitii Nationale si Internationale grupa Juniori. Se poate folosi si  pentru antrenament la Judo, Ju – jitsu sau Aikido.

Uniforma de judo Dojo Line se mai poate folosi cu succes si la competitiile de Ju Jitsu datorita rezistentei materialului din care este fabricat si a intariturilor din zona umerilor, pieptului si a genunchilor.

Densitate: 450 gr/mp.

Culori disponibile: alb.

Marimi disponabile: 100 – 200 cm.

Producator: Danrho (Germania)

Costumele nu includ centura, aceasta se comanda separat in functie de culoarea si marimea dorita.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg