Kimono aikido Club Line

75.00 lei120.00 lei

Verificare stoc?

Pentu verificarea stocului  pentru Kimono aikido Club Line, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele:  0761167239/ 0749819734 / 0314224468

Transportul se face prin curierat rapid, pretul incepe de la 25 lei pentru primul kg si creste in functie de greutatea coletului. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasați un nr. de telefon.

 

 

Golește

Descriere

Kimono aikido Club Line

Kimono aikido Club Line din seria costumelor de arte martiale folosite atat la aikido cat si pentru judoka juniori datorit materialului rezistent cat si pntru intariturile din zona pieptului si a dublarii pantalonilr in zona genunchilor, Acest fapt confera kimonoului de aikido o mai mare rezistenta pe timpul antrenamentelor.

Costumul aikido este cofectionat din bumbac 100% cu densitate 300gr/mp, bluza este intarita in zona pieptului si are un design atractiv de culoare galben pe umar. Pantalonnul are elastic si este intarit cu o dublura de material in zona genunchilor pentru sporirea rezistentei in executarea anumitor procedee specifice aikidolui.

Kimonoul aikido Club Line Kwon este recomandat pentru antrenament la copii si incepatori

Marimi Disponibile : 110 – 180 cm

Producator: KWON (Germania).

Kimonou-rile nu au centura inclusa in pret, aceasta se comanda separat specificand culoarea.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg