Spaliere de gimnastica

Spaliere de gimnastica – din lemn masiv de rasinoase, spalier gimnastica, spalier gimnastica camera, spalier gimnastica copii, spaliere gimnastica din lemn masiv, scara kinetoterapie sau scara gimnastica medicala, spalier gimnastica cu bara de tractiuni, spalier gimnastica integral fag cu inaltimea de 230 cm si 240 cm, spalier de gimnastica Gladiator, spalier gimnastica Multifunctional, minispalier gimnastica pentru gradinite, spaliere gimnastica pentru cabinete recuperare medicala si kinetoterapie, spaliere gimnastica sali de sport sau sali de fitness.

Spalierele gimnastica – Grupart au lateralele din lemn masiv de molid sau lemn masiv din fag cu grosimea de 45 mm. Spaliere de gimnastica clasice tip spalier gimnastica camera, spalier gimnastica 230 cm, spalier gimnastica copii sau spalier gimnastica 240 cm au barele transversale sunt ovale cu diametrul de 40/30 mm.

Pentru spalierele Multifunctionale sau Gladiator lateralele sunt de 80 mm/80 mm sau 100 mm/100 mm (dimensiunile difera in functie de inaltimea spalierului de gimnastica) iar barele sunt rotunde cu diametrul de 40 mm.

Spalierele de gimnastica se fac pe comanda si termenul de livrare poate fi de pana la 10 zile.

Se arată toate cele 11 rezultate