Vezi coș “Banca gimnastica lemn 2,5 m” a fost adăugat în coș.

Banca gimnastica cu picioare lemn 4 m

620.00 lei

Pretul este cu TVA

Pentu verificarea stocului pentru Banca gimnastica cu picioare lemn 4 m, va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefoanele: 0761167239 / 0749819734 / 0314224468.

Nu asiguram transport.

Bancile de 4 m se confectioneaza in urma unei comenzi ferme de minim 4 bucati si se ridica de la sediul nostru deoarece curierele nu transporta  dimensiuni  mai mari de 3,5 m.

 

 

Descriere

Banca gimnastica cu picioare lemn 4 m

Banca gimnastica cu picioare lemn  4 m este realizata in totalitate din lemn masiv de molid, grosimea blatului este de 45 mm. Blatul si picioarele sunt din lemn masiv si ofera o buna stabilitate si rezistenta pe o lunga perioada de timp. Se depoziteaza si se transporta usor.

Banca de gimnastica se poate folosi ca plan inclinat pe spalier sau lada de gimnastica. Intoarsa cu blatul in jos banca se mai poate folosi ca barna pentru gimnastica incepatori.

Banca gimnastica cu picioare lemn 4 m este ideala pentru scoli, sali de sport si sala fitness. Bancile gimnastica de 4 m se pot folosi si ca banci gimnastica vestiare pentru salile de sport.

Lacuirea ecologica cu lac pe baza de apa.

Dimensiuni: lungime – 4 m;  latimea blatului – 25 cm;  inaltime 30 cm.

Producator: Grupart.

Nu asiguram transport.

Bancile de 4 m se confectioneaza in urma unei comenzi ferme de minim 4 bucati si se ridica de la sediul nostru deoarece curierele nu transporta  dimensiuni  mai mari de 3,5 m.