Branduri

danrho grupart unic distribuitor in Romania

Branduri

Branduri – Danrho este un brand cu decenii de tradiție și experiență în dezvoltarea și producerea de echipamente pentru arte marțiale de înaltă calitate.

Începând cu anul 1912, fondatorul lui Danrho-RHODE a fost unul dintre pionierii germani care a început să devină mândri entuziasmați de artele marțiale japoneze ale lui Judo și a început mai târziu să fabrice diverse articole de judo sub numele de Danrho.  Brandul Danrho și-a câștigat experiența de zeci de ani și a știut cum și a reușit să devină unul dintre principalii producatori de echipament judo.

Kimonourile Ju Danrho au fost primele omologate de catre IJF ( Federatia mondiala de JUDO)  pentru competiti Olimpice si Europene.

O mulțime și sportivi renumiți își pun încrederea în calitatea Danrho și joacă un rol important în consolidarea tradiției lungi a mărcii Danrho cu cunoștințe moderne și de specialitate.

Brandul DANRHO are o traditie de peste 100 ani in materie de echipament Judo si toodata este Sponsor Oficial al Federatiei Mondiale de Judo  

danrho grupart unic distribuitor in Romania  Danrho Kwon KG Telephone: + 49 8139 88 530 Fax: + 49 8139 88 701 Email: info@danrho.de Web: http://www.kwon.com Unterfeldring 3 D-85256 Vierkirchen Deutschland

 

       Rhode a contribuit în mai multe moduri la popularizarea judo-ului în Germania. Purtătorul de-al optulea Dan a fondat „german Judo Ring“ (1932), precursorul Judo Federației de astăzi din Germania (DJB), a fost membru fondator al Uniunii Europene de Judo (1932), iar în 1952 a devenit Dan german si a infiintat Colegiul (DDK), al cărui prim președinte era între 1952 și 1967. El a inventat de asemenea „Școala de vară Judo”, un curs judo care durează câteva zile, încă oferit astăzi, și competiții organizate. Premiera școlii de vară, la care judoka de renume internațional acționează ca formatori, a crescut în Waldstadionul din Frankfurt. Ostpreuße nu numai că a învățat, dar și a furnizat comunitatea judo în creștere cu echipamentele lor sportive – Judogi și centura Budo (DanRho). Acest lucru sa dezvoltat în anii treizeci de ani, în cadrul căruia au fost vândute covoarele Judo (Rhode Tatami). Istoria sa a ajuns până în prezent. Mai mult decât un sponsor, „Sport Rhode” a sprijinit Weston-Budosport de zeci de ani. După falimentul societății sale, Sport Rhode Rhode Tatami și DanRho, a intrat în 1997 ca o marcă în compania Kwon.

În 1952, fondatorul lui Danrho creează un tatami extrem de inovator, RHODE TATAMI, realizat în producție proprie în conformitate cu criterii de calitate riguroase și în conformitate cu cerințele IJF.

Rhode Tatami pentruJUDO este acum sinonimul peste mai mult de cinci decenii de securitate, calitate și fiabilitate extinse în artele marțiale.